Forever Φιλιππίνων – Ένα Ταξίδι 20 Χρόνων

Thursday, October, 13th GREEK


Ήταν η χρονιά του 1991 όταν το Mt. Pinatubo, ένα ενεργό ηφαίστειο στη δυτική κεντρική Luzon, έστειλε θρηνητικούς συναγερμούς μιας εθνικής καταστροφής. Το άγριο ξέσπασμά του άφησε πίσω του ένα αβάσταχτο σκηνικό λιωμένων βράχων, χυμένης λάβας με συνεχή πτώση στάχτης. Όμως μια έκρηξη ακόμα πιο ισχυρή χτύπησε το έθνος εκείνη τη χρονιά – μια ιστορική έκρηξη, που όμοια της δεν είχε άλλη, που δεν κατέστρεψε σπίτια ή σκότωσε ζωές, αντίθετα έφερε λύτρωση σε μια χώρα με απόλυτη ανάγκη για υγεία και οικονομική ελευθερία.

Αυτό ήταν 20 χρόνια πριν.

Από τότε, η Forever Living Φιλιππίνων, Inc. (FLPPI) έχει ξεκινήσει ένα ουσιαστικό ταξίδι με μεγάλα κατορθώματα και τρυφερές αναμνήσεις. Η επιχείρηση έχει ανθίσει και έχει αλλάξει τις ζωές χιλιάδων Φιλιππινέζων. 20 χρόνια και συνεχίζουμε, ήταν πράγματι ένας λόγος για εορτασμό και ο καλύτερος για αυτό δεν θα μπορούσε να είναι άλλος παρά από τον Πρόεδρο της Forever, τον Gregg Maughan, που ήρθε κοντά μας για την περίσταση!

Ο Gregg έφτασε στη Manila στις 22 Σεπτεμβρίου με τον Vice President of European Operations, Aidan O’ Hare. Αφού έκαναν αρκετές βόλτες στα Γραφεία της Manila, ήταν οι επίτιμοι καλεσμένοι στα Βραβεία των Υπαλλήλων για τις Υπηρεσίες τους, ένα πρόγραμμα που προσφέρει αναγνώριση στους υπαλλήλους της FLPPI που έχουν δείξει αφοσίωση, δέσμευση και αγάπη στην εταιρεία για 10 και περισσότερα χρόνια. Ο Gregg έδωσε ένα ενθαρρυντικό μήνυμα στους ανθρώπους που δεν βλέπουμε συνήθως στις πρώτες γραμμές, που δουλεύουν όμως τόσο σκληρά πίσω από τη σκηνή για να διασφαλίσουν πως αυτή η επιχείρηση θα συνεχίσει να υπάρχει.

Στις 23 Σεπτεμβρίου, ο Σύνδεσμος Απευθείας Πωλήσεων των Φιλιππίνων (DSAP) άνοιξε μια μεγάλη έκθεση τριών ημερών στο Megatrade Hall 3 στο Megamall. Παρόντες κατά τη διάρκεια της κοπής της κορδέλας ήταν ο Gregg και ο Διευθυντής των Φιλιππίνων, Bong Venezuela, που έχει τη διεύθυνση του προγράμματος αυτού. Ο DSAP είναι ο διεθνής εμπορικός σύλλογος εταιρειών που ασχολούνται με τις απευθείας πωλήσεις και αποτελείται από 29 εταιρείες. Το περίπτερο της Forever Living, διακοσμημένο με πολύχρωμες αποχρώσεις και λαμπερές εικόνες, ξεχώριζε ανάμεσα στα υπόλοιπα. Το ακόμα πιο σημαντικό ήταν πως οι Συνεργάτες εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία σαν ένα αποτελεσματικό τρόπο να μοιραστούν την υπέροχη επιχειρηματική ευκαιρία της που προσφέρει η Forever Living.

Την ίδια μέρα, ο Gregg είχε μια γρήγορη συνάντηση με τα Μέλη του Presidents’ Club 2011, την οποία ακολούθησε ειδικό δείπνο αποκλειστικά για τους Νικητές του Profit Sharing και τους Eagle Managers. Όσοι πέτυχαν τις προϋποθέσεις για τα κίνητρα αυτά συμμετείχαν στο δείπνο με οικοδεσπότη τον Gregg. Οι νικητές έφτασαν με σύνολα στα χρώματα του μαύρου και του λευκού, όπως ήταν δηλαδή και το θέμα της εκδήλωσης. Υπέροχος μπουφές, καταπληκτική μουσική και ενθαρρυντικά μηνύματα κράτησαν την γιορτή ζωντανή μέσα στη νύχτα. Την επόμενη μέρα, οι Συνεργάτες από την Luzon, οι κάτοικοι του Visayas και του Mindanao συμμετείχαν και αυτοί για να γιορτάσουν τα 20 χρόνια της Forever στις Φιλιππίνες. Ο Gregg μετέδωσε ένα πάρα πολύ ισχυρό μήνυμα για να ενθαρρύνει ακόμα περισσότερο όλους να επιδιώξουν το στόχο των 3.000 CC για τρεις μήνες και να πετύχουν το Profit Sharing! Στη συνέχεια ο Aidan ανακοίνωσε την εισαγωγή του MyFLPBIZ, το νέο e-shop και το Forever Mobile. Αυτά τα νέα εργαλεία θα ανοίξουν το δρόμο για άλλα 20 επιτυχημένα χρόνια και θα αλλάξουν τον τρόπο που φτιάχνουμε την επιχείρησή μας. Δεν είναι καταπληκτική αυτή η τεχνολογία;

Βραβεία και αναγνωρίσεις δόθηκαν όχι μόνο σε αυτούς που άλλαξαν επίπεδο, αλλά και σε αυτούς που έδειξαν παραδειγματική δραστηριότητα κατά τις δύο τελευταίες δεκαετίες. Ο κόσμος είναι μάρτυρας του πώς άλλαξαν οι ζωές αυτών των ανθρώπων και απέκτησαν αφάνταστη επιτυχία και μεγαλείο που κάνει τη διαφορά. Η χαρά και ο ενθουσιασμός κατά τη διάρκεια του Rally ήταν μεταδοτικά και παράλληλα μια απίστευτη πηγή έμπνευσης. Στο κλείσιμο, ένας γλυκός και αξιολάτρευτος φίλος έκανε μια εμφάνιση έκπληξη – το Aloe Baby!

Η τελευταία μέρα της Έκθεσης του DSAP ήταν εκρηκτική! Ο Diamond Manager, Edmund Ramos, παρουσίασε κάποιες Συχνές Ερωτήσεις και Απαντήσεις για την Εταιρεία και στη συνέχεια τον ακολούθησε η Manager Jenelita Araya, που έκανε μια Παρουσίαση για τα Προϊόντα. Το Aloe Baby έκανε άλλη μια φορά την εμφάνισή του και η Οικογένεια της Forever απόκτησε νέα, πρόθυμα μέλη!

Όπως είπε ο Gregg, το ταξίδι των 20 χρόνων είναι απλά μόνη η αρχή. Ακόμα πιο σπουδαία πράγματα πρόκειται να έρθουν. Οι Φιλιππίνες είναι μια χώρα που αγωνίζεται στον 21ο αιώνα. Και ακόμα και αν υπάρχουν στιγμές που η αποφασιστικότητα και η επιμονή δοκιμάζονται, υπάρχει πάντα ελπίδα και ένα ελπιδοφόρο μέλλον με την μεγαλύτερη ευκαιρία από όλες – την ευκαιρία της Forever Living! Ας ευχηθούμε ακόμα 20 χρόνια επιτυχίας για την Forever Φιλιππίνες! Δεν υπάρχουν όρια!

– Bong Valenzuela Γενικός Διευθυντής Forever Living Products Φιλιππίνων

What's Happening?

oils0636

Friday, May, 15th

UNLEASH THE POWER OF THE SENSES

share this read more
jakeblog1

Thursday, February, 26th

“A CALORIE IS CERTAINLY NOT A CALORIE!”

share this read more
Argi_on-counter

Thursday, October, 16th

NEW PRODUCT LAUNCH AT EAGLE MANAGERS!

share this read more