30.000 Μίλια. 7 Χώρες. Μια Απίστευτη Περιπέτεια!

Friday, October, 7th GREEK

 
Ξυπνήσαμε σήμερα το πρωί με μόνο ένα ραντεβού: την πτήση ΤΚΥ9 από την Istanbul για το Los Angeles. Ήταν ένα απίστευτο ταξίδι: γυρίσαμε όλο τον κόσμο, πετάξαμε πάνω από 30.000 μίλια, περάσαμε περισσότερες από 60 ώρες μέσα σε αεροπλάνα, επιβιώσαμε από 16 ελέγχους ασφαλείας αεροδρομίων , επισκεφθήκαμε 7 χώρες, ελέγξαμε κάποιες εγκαταστάσεις, ανοίξαμε νέα γραφεία, γνωρίσαμε κρατικούς υπαλλήλους, διαφωνήσαμε σε πρεσβείες, συγκινηθήκαμε σε Success Days, κρατήσαμε στα χέρια μας έναν αληθινό αετό, ξεχάσαμε διαβατήρια, κοιμηθήκαμε σε αεροπλάνα και γελάσαμε μέχρι δακρύων. Γεμίσαμε τα διαβατήριά μας και επισκεφθήκαμε μέρη που ποτέ δεν πιστεύαμε πως θα δούμε, μας καλωσόρισαν σε σπίτια, γραφεία, επιχειρήσεις και στις καρδιές τους με έναν τρόπο που μόνο η Forever προσφέρει. Περπατήσαμε σε ναούς, μιλήσαμε με χιλιάδες, μοιρασθήκαμε φωτογραφίες με αμέτρητους ανθρώπους, φιλήσαμε μικρά παιδιά και μωρά και ήπιαμε γάλα αλόγου σε μια σκηνή στη μακρινή Μογγολία!

Πώς μπορούμε να συνοψίσουμε μια τέτοια περιπέτεια; Είχαμε πάρα πολλές εμπειρίες, στιγμές και επιφάνειες για να μπορέσουμε να τις κατανοήσουμε όλες και να τις επεξεργασθούμε αυτή τη στιγμή. Είναι λίγο δύσκολο όλες μαζί. Ωστόσο, καθώς ξαναβλέπουμε τις φωτογραφίες, είμαστε πεπεισμένοι πως καθώς ανακαλούμε κάθε στιγμή, θα μπορούμε να πάρουμε κάποιο μάθημα από αυτές ώστε να γίνουμε καλύτεροι ηγέτες. Περισσότερο από ποτέ, είμαστε πεπεισμένοι πως αποτελούμε μέρος κάτι πολύ ξεχωριστού. Η Forever είναι πραγματικά η μεγαλύτερη ευκαιρία στον κόσμο και πρέπει να διατηρήσουμε την αξία της ανεκτίμητη και ίσως να την εκτιμήσουμε και λίγο περισσότερο.

Εάν ωστόσο μας ανάγκαζαν με κάποια τεχνική βασανιστηρίων (όπως για παράδειγμα, να πιούμε έναν κουβά με γάλα αλόγου ή να υποστούμε ακόμα έναν έλεγχο ασφαλείας αεροδρομίου), να συνοψίσουμε μέσα σε 5 λέξεις ή και λιγότερο τι μάθαμε, αυτό θα ήταν πως «όλοι μέσα μας είμαστε ροζ». Υπάρχουν πολλά περισσότερα που μας ενώνουν παρά που μας χωρίζουν. Ανεξάρτητα από το χρώμα της επιδερμίδας μας, το σπίτι που ζούμε ή τον Θεό που στέλνουμε τις προσευχές μας, είμαστε ενωμένοι από την επιθυμία να κάνουμε καλύτερη τη ζωή μας για τους εαυτούς μας και τις οικογένειές μας.

Πριν να σας αποχαιρετήσουμε, θα θέλαμε να εκφράσουμε την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη σε όλους εκείνους που μας βοήθησαν σε όλο αυτό. Θα θέλαμε να σας αναφέρουμε όλους ονομαστικά, αλλά κάτι τέτοιο δεν θα ήταν συνετό, αφού σίγουρα θα μας ξέφευγε κάποιο όνομα από τη λίστα. Έχουμε το καλύτερο προσωπικό στην εταιρεία μας και όπου και αν πήγαμε, μας φέρθηκαν με καταπληκτική οργάνωση και λεπτομερή φροντίδα. Είμαστε περήφανοι που συνδεόμαστε μαζί σας και είμαστε μια σπουδαία εταιρεία εξαιτίας ανθρώπων σαν εσάς. Ελπίζουμε πως πραγματικά απολαύσατε μια μικρή ματιά του πώς είναι να είσαι στο δρόμο με μερικούς φίλους που τυχαίνει να εργάζονται μαζί σαν Διοικητικά Στελέχη της Forever. Ήταν μια μοναδική εμπειρία για εμάς το να σας έχουμε μαζί μας. Επικοινωνούσαμε μέσω του blog όσο περισσότερο μπορούσαμε, αλλά όπως γνωρίζετε, οι μέρες ήταν γεμάτες και το να βρούμε χρόνο να μοιραστούμε μαζί σας τις σκέψεις μας δεν ήταν εύκολο. Νομίζουμε πως άξιζε όμως. Εάν απολαύσατε το ταξίδι, θα χαρούμε να το μάθουμε αφήνοντας μας τα σχόλιά σας εδώ. Εάν έστω και με κάποιο μικρό τρόπο, αυτό σας ενέπνευσε και σας αντάμειψε ή σας συνέδεσε με την παγκόσμια οικογένεια της Forever, τότε για εμάς άξιζε κάθε γράμμα που πληκτρολογήσαμε, κάθε φωτογραφία και κάθε παρατήρηση που ανεβάσαμε.

Μέχρι την επόμενη φορά, σας ευχαριστούμε και πάλι για τη συμμετοχή σας. Από εμάς, τον Gregg και τον Aidan, “Adieu” (Αντίο!).

Gregg Maughan, President
Aidan O’Hare, Vice President of Europe

If you missed any part of Gregg and Aidan’s trip ’round the Forever world, check out their travel journal.

What's Happening?

oils0636

Friday, May, 15th

UNLEASH THE POWER OF THE SENSES

share this read more
jakeblog1

Thursday, February, 26th

“A CALORIE IS CERTAINLY NOT A CALORIE!”

share this read more
Argi_on-counter

Thursday, October, 16th

NEW PRODUCT LAUNCH AT EAGLE MANAGERS!

share this read more